Portfolio

Här finner du ett urval av mina tidigare arbeten.

 

Hemsidor

Klicka på bilden för att besöka sidan

Erika Jones HEIER

Hemsida Intensiv + Webshop Woocommerce

 

Envisare- Melisa Milak

Ny design och Uppdatering av befintlig sida

 

Sabines Massage

Hemsida Intensiv & Grafisk Profil

 

Nordlöf Hästrehab

Unik Hemsida & Hjälp med färger, typsnitt

 

Sundsvalls bilvård

Hemsida & Grafisk Profil (ej logotyp)

 

Härnösands Draghundsklubb

Unik Hemsida & Grafisk Profil (ej logotyp)

 

Testimonials & Tidigare kunder

”Jag har känt att du lyssnar in väldigt bra och är bra på att analysera vad det är jag behöver för att företaget ska synas på ett bra sätt […] Känner mig glad, stolt och tacksam över hemsidan och att den representerar företaget på ett bra sätt.”

Helena Nordlöf,  Nordlöf Hästrehab

”Madelene fick i uppgift att göra om min hela hemsida och skapa något unikt, som överrensstämmer med mitt varumärken och den nya grafiska profilen. Det var ett rent nöje att jobba med henne! Madelene är lyhörd och väldigt bra på det hon gör. Hon tog sig tid att förstå vad jag vill, stämde av regelbundet och var väldigt effektiv. Rak och bra kommunikation hela vägen! Jag är supernöjd med hela processen och inte minst med det fantastiska resultatet! Rekommenderar henne varmt!”

Melisa Milak, Envisare AB

"Vi visste inte riktigt hur vi ville att hemsidan skulle se ut, så vi gav Madde fria tyglar. Den blev så bra! Proffsig och engagerad är två ord som beskriver Madde perfekt!"

Styrelsen, Härnösands Draghundsklubb

För första gången var det riktigt roligt att jobba med hemsida! Superbra upplägg, sidan blev klar supersnabbt och dessutom mitt i prick designmässigt! Jag fick trygg hjälp längs med vägen och vips var sidan klar! Ett snabbt och roligt tillvägagångssätt att jobba på och med en riktigt proffs! Tusen tack för min hemsida som jag är så stolt över! 🙂

Katarina Liljeström, Inspirationstimmen

"Superbra hjälp med min hemsida. Rekommenderas varmt!"

William Albrecht, Albrechts kommunikation

”Madelene har snabbt och smidigt fixat allt jag behövt hjälp med. Hon har oxå kommit med information om vad som behöver förbättras och gett förslag på hur det skulle kunna göras. Jag är mycket nöjd.”

Peter Wallin, Sundsvalls Bilvård

”Till slut fick jag erkänna mig besegrad, jag kommer inte hinna allt! Så jag beställde en hemsida på en dag av Maddis. Jättebra förberedelser med frågor och ställningstaganden som jag skulle göra för att få texter till hemsidan. Den va bra uppdelad så även en här-och-där-hjärna som min kunde få lite struktur. Utifrån det här gjorde Maddis en hemsida som ser ut och känns som mig! Det är enkelt att bolla ideér och tankar med henne och lätt att säga till om det är något som inte blir som jag vill. Det var riktigt roligt att få till den här hemsidan och nu känner jag mig äntligen lite proffsig som har en!

Sabine Dahlqvist Jaula, Sabines Massage

ÄR DU REDO ATT LEVLA UPP? BOKA TID FÖR EN GRATIS KONSULTATION IDAG