Portfolio

Förhandsvisning av hemsida

Fiktivt Projekt

När man vill skapa något fritt.
Jag ville skapa en sida som visade mig och det jag tycker om. Så jag skapade en grafisk profil till en massör (som inte finns) och skapade sedan en sida med denna massör i åtanke. Jag ville ha en stilren och enkel design utan att den skulle kännas för tråkig.

Klicka på bilden för att besöka hemsidan.

Sundsvalls Bilvård

Bilvård utan krusiduller.
Peter på Sundsvalls bilvård behövde en uppdaterad hemsida för att synas i mängden. Hans mål är att bilvård ska vara enkelt och tydligt och han ville även att hemsidan skulle spegla det. Resultatet vart en WordPress sida med relevant information, tydliga priser och en knapp för att bli uppringd om man inte vill "hålla på att ringa själv".

Klicka på bilden för att besöka sidan

Hillside Economy

En extern ekonomiavdelning mitt i Höga Kusten.
De behövde hjälp med att skapa en enkel webbplats för att potentiella kunder lätt ska kunna hitta information om dem. De ville även ha möjligheten att kunna lägga till fler funktioner på sikt.
Resultatet vart en hemsida i WordPress som de själva kan administrera och uppdatera med ny information.

Klicka på bilden för att besöka hemsidan.

Tina Bergqvist

Manifestationscoach
Tina hade behov av en webbplats, överföring av hennes existerande blogg, samt grafisk profil och integration av mailerlite. Resultatet var en härlig mjuk sida med feminin touch i wordpress, som hon enkelt kan underhålla och blogga på själv.

Klicka på bilden för att komma till sidan.

Greyish

Webbplats hos webbas till Salu.
Passar dig som säljer tjänster och snabbt vill ha en snygg unik hemsida publicerad. Denna webbplats kommer jag att sälja till ett kanonpris då jag vill testa konceptet.

Vill du få mer information om hur det funkar så är du varmt välkommen att höra av dig via kontakt formuläret på sidan kontakt.

Vill du jobba med mig?

Om du är nyfiken kan du helt kostnadsfritt boka ett konsultations samtal.

Vi kan antingen ses över Zoom eller prata på telefon (eller såklart ses på plats om du befinner dig runt Härnösand). Annars kan du ladda ner min broschyr med mina tjänster & priser för att läsa mer.