Om mig

 

Kreativ Draghunds- & skogsnörd som älskar att hjälpa andra småföretagare att nå sina mål.

5 onödiga fakta om mig:

  • Dricker galet mycket kaffe, med galet mycket mjölk i ☕
  • Är Pescetarian men har jägarexamen
  • Tycker att skidåkning med draghund är det bästa som finns
  • Smått ambivert. Ibland social, ibland ensamvarg
  • Älskar vinter och drömmer om att bo i fjällen ❄
N

10 år som småföretagare

N

Tycker att marknadsföring ska vara enkelt

N

Jordnära, rak & enkel

Välkommen!

Här har vi Madelene, Webbdesigner & Instagramcoach

Min passion är att hjälpa andra småföretagare att nå sina mål. Jag har själv varit där, liten företagare med behov av att synas och nå ut till nya kunder. Jag vet hur utmattande det kan vara och hur krångligt det kan kännas. 

Mitt mål är att göra din närvaro på webben enklare, till en kostnad du har kontroll över. Från mig får du inga obehagliga överraskningar utan du får veta precis hur mycket min hjälp kommer att kosta innan du bestämmer dig.

Och en sak kan jag lova-
Jag kommer att göra allt jag kan för att hjälpa dig att nå dina mål.

Portfolio

Nordlöf HästRehab

Design och optimering av text

Helena hörde av sig till mig då hon under 4års tid försökt ta tag i att skapa sin egna hemsida och till slut insett att det var bättre att ta hjälp.

Helena valde hemsidepaket Bas, dvs hon skrev själv sina texter och jag hjälpte henne att optimera dem samt med hennes grafiska profil (logga och en färg hade hon sedan tidigare).

Helenas egna ord efter vårt samarbete:
Jag har känt att du lyssnar in väldigt bra och är bra på att analysera vad det är jag behöver för att företaget ska synas på ett bra sätt […] Känner mig glad, stolt och tacksam över hemsidan och att den representerar företaget på ett bra sätt.”

Sundsvalls Bilvård

Design och text

Peter behövde en hemsida inför uppstart av sitt företag. Han hade logga sedan tidigare och var klar över att han ville ha färgerna svart och rött

Peter ord efter vårt samarbete:
Madelene har snabbt och smidigt fixat allt jag behövt hjälp med. Hon har oxå kommit med information om vad som behöver förbättras och gett förslag på hur det skulle kunna göras. Jag är mycket nöjd.

Härnösands Draghundsklubb

Design och text

Klubben behövde en ny sida då deras nuvarande lösning skulle upphöra. Text, design och grafisk profil är framtaget utav mig (utom logga då det redan fanns).

Resultatet vart en enkel sida, där man hittar all information som behövs oavsett om man vill bli medlem eller redan är medlem.