Webbdesign • Webbutveckling • Instagram Coach

"Skogsälskande kreatör som brinner för design och webb. Hjälper småföretagare att synas på nätet"

Vem är jag?

...och hur hamnade jag här?

Sommaren 2020 spenderade jag hemma, mestadels i soffan pga. sjukskriven för  utmattningssyndrom. Jag som aldrig varit sjukskriven tidigare fick mig en rejäl tankeställare och tog mig en allvarlig funderare på livet och vad jag ville ha ut av det. 

Vad drömmer jag om, och vad gör mig lycklig i själen?

Jag drömmen om mer tid i naturen, jag älskar vintern och vill gärna kunna ägna de ljusa timmarna på dygnet i skidspåret. Drömmer om att vara platsoberoende och ha möjlighet att spendera en månad i fjällen utan att måsta ta ledigt.

Att jobba är otroligt viktigt för mig, men jag insåg att jag ville ha en flexiblare vardag och kunna lägga upp dagarna så att jag får ut så mycket det bara går av det liv jag vill leva.

Så jag bestämde mig för att satsa på det jag drömde om när jag var ung. Det som mitt dåliga självförtroende då övertygade mig om att jag inte skulle klara. Dvs marknadsföring & webbdesign/webbutveckling.

Här sitter det inte i tjära...

Och alla som känner mig vet hur det är, har jag bestämt mig för något så sitter det inte i tjära. Jag började genast läsa kurser för att uppdatera mina gamla kunskaper och har sedan dess studerat och uppdaterat mig inom följande:

  • Digital Marknadsföring, Google Analytics och Google Ads.
  • Jag har läst HTML, Css och Javascript för att kunna bygga webbsidor från grunden.
  • Instagram Academy, för att förstå hur Instagram fungerar och hur man ska arbeta för att nå ut till ens målgrupp.