Webbdesign & Instagram Coach

Skogsälskande kreatör som brinner för design och webb.

Hjälper småföretagare att öka din försäljning genom strategisk hemsida & strategi för Instagram

Välkommen!

Här har vi Madelene, Webbdesigner & Instagramcoach

Min passion är att hjälpa andra småföretagare att nå sina mål. Jag har själv varit där, liten företagare med behov av att synas och nå ut till nya kunder. Jag vet hur utmattande det kan vara och hur krångligt det kan kännas. 

Mitt mål är att göra din närvaro på webben enklare, till en kostnad du har kontroll över. Från mig får du inga obehagliga överraskningar utan du får veta precis hur mycket min hjälp kommer att kosta innan du bestämmer dig. 

Och en sak kan jag lova-
Jag kommer att göra allt jag kan för att hjälpa dig att nå dina mål.

Min Story

Jag har sedan tonåren haft en dröm och ett intresse för att jobba med marknadsföring. Dåligt självförtroende och självkänsla satte dock stopp för denna dröm vid den tidpunkten. Så efter att ha pluggat media på gymnasiet och sedan även Komvux så halkade jag in på frisöryrket istället. 

Men så fyllde jag 35 år och vart sjukskriven för utmattning. En händelse som fick mig att ta mig en allvarlig funderare på livet och hur jag ville leva det.

Jag insåg att jag ville jobba mer flexibelt, inte vara bunden till att jobba 9-18 måndag till fredag på en specifik plats. Och jag insåg även att min dröm om att hjälpa andra företagare att nå sina drömmar fortfarande levde för fullt.

Jag insåg att jag ville vara webbdesignern som gör det enkelt för dig som företagare. Som pratar så att du förstår, som ger tydliga priser från start och som har en tydlig process från start till mål.

Låter det intressant? Boka tid för en gratis konsultation här nedan.

5 Onödiga fakta om mig:

  • Dricker galet mycket kaffe ☕
  • Är pescetarian men har jägarexamen 🦌
  • Tycker att skogen, hundar & skidåkning är det bästa som finns 🌲🐾
  • Är ambivert. Ibland social, ibland ensamvarg 😆
  • Älskar vinter och drömmer om att bo i fjällen ❄