Webbdesign • Webbutveckling • Instagram Coach

Webbdesign
Webbutveckling
Instagram Coach

Jag hjälper dig att skapa en webbsida som tilltalar din målgrupp & skapar förtroende. Så att du ökar din konvertering och säljer mer.

Är detta du?

Boka en kostnadsfri konsultation

 Oavsett om du vill ha en helt ny hemsida eller få en ny design på din befintliga så kan jag hjälpa dig. Vi börjar med att kika på ditt utgångsläge idag, vad du har för önskemål och behov. 

Kontakta mig HÄR eller fyll i dina uppgifter här nedan, så kontaktar jag dig för tidsbokning.

  Varför ska du ha en webbplats/hemsida?

  • Tillgänglighet
   Så att kunder snabbt kan hitta dig och få information oavsett tid på dygnet.
  • 24h Säljare
   En hemsida säljer dina produkter/tjänster dygnet runt, året om. 
  • Skapa tillit
   Med en hemsida kan du visa kunden din expertis och varför hen ska välja dig.
  • Enkelhet
   Människor idag är rätt lata, allt vi behöver finns en Googling bort. Syns man inte finns man inte.
  • Konkurrens
   Om din konkurrent finns på webben men inte du riskerar du att tappa kunder till denne.
  • Intryck
   Människor idag har rätt höga krav. Utan en hemsida eller om du har en gammal ej uppdaterad sida riskerar du att uppfattas som oprofesionell och gammalmodig.

  Min fråga är nu. Har du råd att inte ha någon?

  Vill du jobba med en webbdesigner som:

  Tina Bergkvist hemsida
  "Madelene är snabb och proffsig i återkopplingen, och har gjort ett fantastiskt jobb med min hemsida. Den har allt det jag vill ha och mer därtill eftersom den blev ännu finare än jag föreställt mig. Den är lättnavigerad och det är ett stort plus att den är skapad i WordPress, eftersom jag kan ha min blogg direkt på hemsidan. Madelene har gett bra tips och förslag på hur jag kan tänka med texter och bilder, och även svarat utförligt och proffsigt på alla mina frågor och funderingar som rört hemsidan. Dessutom skapade hon en jättefin logga till mig som bonus, och hon har verkligen fångat det jag vill förmedla med min hemsida med den fina layouten. Jag kan absolut rekommendera dig att ta hjälp av Madelene om du vill uppgradera din hemsida och stå ut från mängden!"
  Madelene har snabbt och smidigt fixat allt jag behövt hjälp med. Hon har oxå kommit med information om vad som behöver förbättras och gett förslag på hur det skulle kunna göras. Jag är mycket nöjd.
  Webbplats för Sundsvalls Bilvård