Mina Tjänster

 

MIN FILOSOFI

Jag vill göra din närvaro på webben enkel och lättförståelig utan krångel. Jag vill även att den ska vara enkel för dina kunder. Utan en massa överväldigande information, de ska få den information de behöver, när de behöver den. Då kan de enklare kan ta beslut och komma till handling.

Hemsida för småföretagare

Webbdesign

För dig som vill ha en hemsida som inte bara är snygg utan dessutom ser till att du säljer mer.

Hjälp med Instagram

Instagram

För dig som vill ha hjälp med att nå ut på Instagram. Kanske du vill ha en kickstart eller löpande hjälp med att skapa och planera innehåll.

Hallå där!

Madelene heter jag och mina stora passioner här i livet är att skapa hemsidor, spendera tid i skogen och åka skidor jättefort bakom en hund.

Jag har själv varit egen småföretagare och vet hur krångligt jag tyckte det kändes med marknadsföring och allt runt det. Därför kom jag på idén att köra eget. Jag vill hjälpa andra småföretagare och inte göra det så krångligt. Inte slänga mig med en massa konstiga ord och ställa frågor på grekiska.

Jag vill helt enkelt att din marknadsföring ska vara enkel. Varken du eller dina kunder ska behöva bränna mer kalorier än nödvändigt.

Varför inte börja med en kostnadsfri konsultation för att se om jag är rätt person att hjälpa dig?

”Madelene är snabb och proffsig i återkopplingen, och har gjort ett fantastiskt jobb med min hemsida. Den har allt det jag vill ha och mer därtill eftersom den blev ännu finare än jag föreställt mig…” 

Tina Bergqvist

Manifestationscoach