Företagets logotyp

Så, vem är jag?

"Skogsälskande kreatör som brinner för att inspirera och hjälpa människor"

Jag tror på ärlighet, rak kommunikation och att allt går att lösa om man bara bestämmer sig för det.

Spenderar min lediga tid i skogen med mina två fyrbenta vänner. Uppskattar ensamheten lika mycket som det sociala umgänget med andra människor.


Porträtt Madelene

Hur hamnade jag här?

Det är såklart en lång historia. Men ska försöka fatta mig kort.

Jag jobbar idag deltid som personlig assistent, men har sedan gymnasietiden varit intresserad av marknadsföring och webbdesign. Pluggade media på gymnasiet, har även läst grafisk kommunikation, marknadsföring m.m på komvux på senare år. Av olika anledningar valde jag sedan vid 20års ålder att studera till frisör. Och har sedan dess jobbat som frisör, samt drivit min egna salong i flertalet år.

I somras kände jag dock att det var dags att ta tag i min dröm att hjälpa andra företagare med det som många tycker är svårt och/eller tidskrävande: Att synas och nå ut på nätet.

Jag insåg att jag har väldigt mycket driv och tycker det är otroligt roligt att få hjälpa och inspirera andra att nå sina mål och drömmar.

Så jag började fundera på hur jag skulle kunna göra det, och vad jag skulle behöva bli bättre på för att faktiskt kunna leverera. Jag började med att byta jobb för att få mer energi och tid. Jag kom i kontakt med fantastiska personer på Instagram. Människor som (ibland utan att ens vara medveten om det) har hjälpt mig att tro på mig själv och min förmåga, klura ut hur jag faktiskt skulle kunna göra detta och gett mig en ibland välbehövlig spark i rumpan för att faktiskt göra jobbet.

Så. Nu sitter jag här, jobbar deltid som assistent och jobbar deltid som frilansande virtuell assistent. Och måste helt ärligt säga att resan jag gjort sedan jag började klura på det här i början på sommaren är något av det bästa jag gjort. Så mycket jag lärt mig, på alla plan.

Jag skulle kunna skriva en hel novell om alla insikter jag gjort, men det får bli en annan gång.

Tveka inte att höra av dig om du har några funderingar.

Vänligen
Madelene