Logga, Madelene Jansson i skrivstil.
Hemmakontor med dator och anteckningsblock.

Virtuell Assistent, Webbutveckling & Digital Marknadsföring.

"Jag hjälper mindre företag med deras digitala närvaro och marknadsföring."

Varför anlita en Virtuell Assistent?

Som småföretagare är det ofta inte möjligt att ha en anställd för att sköta marknadsföring och den digitala närvaron. Idag ställs det höga krav på ens webbsida och sociala medier om man vill synas i mängden, något som kan vara både tidskrävande och svårt om man inte har kunskaperna.

Fördelen med en virtuell assistent är att du behöver inte tänka på allt vad det innebär med en anställd och du behöver bara betala för de timmar du faktiskt behöver hjälp.


Vilka tjänster kan du anlita mig för?

 • Webbsida.

  Jag hjälper dig att skapa en webbsida. Vi kikar på vad du har för önskemål och behov och skapar en sida som passar dig och ditt företag.

  Jag bygger allra helst från grunden, men kan även hjälpa dig att skapa en sida hos t ex hemsida24 eller Wix.

 • Sociala medier.

  Jag hjälper dig att göra en plan för dina sociala medier. Främst Instagram och Facebook.

  Med en bra bio, ett snyggt flöde och värdefullt innehåll så kan du växa på instagram och på så sätt skapa nya kontakter och komma i kontakt med potentiella kunder.

 • Kundservice.

  Jag kan även hjälpa dig med din kundservice och mailhantering.

Madelene är verkligen grym på systematiskt kvalitetsarbete, hon är aldrig nöjd utan funderar alltid på vad man kan utveckla och hur man blir ännu bättre. - Malin N

Kvinna sitter med kaffe och mobil

Hur fungerar det?

Om detta låter som något för dig så börjar vi med ett första kostnadsfritt möte via telefon eller Zoom. Vi kikar på dina behov, mål och hur jag skulle kunna hjälpa dig.

Sedan beroende på hur dina behov ser ut så kan vi jobba vidare på två sätt:

Löpande
Du anlitar mig på ett X antal timmar i månaden för att löpande sköta de uppgifter du vill ha hjälp med och får en faktura varje månad. Vid löpande avtal på minst 3 månader får du ett bättre timpris.

Vid behov
Du anlitar mig för ett specifikt jobb. T ex att skapa din webbsida, du får då en faktura vid utfört jobb. Om summan överstiger 3000 kronor så betalar du 50% vid start och resten när jobbet är slutfört.

Funderingar

Är det något annat du funderar på så är det bara att skicka ett mail så svarar jag så snart jag bara kan. Skulle du vilja ha hjälp med något annat än det som står här ovan? Skicka gärna ett mail, är det inget jag kan hjälpa dig med så har jag kontakt med andra Virtuella Assistenter som har andra färdigheter och förmedlar gärna kontakt.