Hemsida till Salu

Ja du läste rätt.

Jag har skapat en hel webbplats i Webbas och säljer denna. Eftersom det är ett nytt koncept jag vill prova så är den till salu till ett pangpris. Men då vill jag gärna få lite feedback av dig som köper hur du tycker att det funkar.

Du kan hitta mer information om hur det funkar och vad som ingår längre ner i inlägget.

Jag är faktiskt smått kär i den själv.

Älskar färgerna, grått och gult blir så himla fint tillsammans.

Så, hur fungerar det?

Eftersom detta är ett koncept jag vill prova finns den inte att köpa i någon webbshop än. Så om du är intresserad är det bara att kontakta mig, antingen via forumläret här, eller via instagram om det känns bättre.

Du får sedan en faktura från mig via Frilans Finans och när den är betald får du ett mail med en länk samt instruktioner hur du gör för att publicera din nya sida.

Den här sidan passar dig som är småföretagare/soloföretagare och säljer tjänster i någon form. Du kan självklart byta ut färger, typsnitt bilder om så önskas och anpassa den så att den passar ditt företag. Jag kommer bara att sälja denna en gång, dvs det är inte en mall som flera kommer att kunna köpa.

Vad ingår?

 • Hela webbplatsen med:
  • Index / Hem
  • Våra Tjänster
  • Om oss 
  • Kontakta oss 
  • Blogg
  • Tidsbokning
 • Bilder är tagna från pixabay och fria att fortsätta använda.
 • Bloggen är designad och färdig att använda.

Vad ingår inte?

 • Kostnad för domän & Webbas plattform
 • Bilder & Texter- Du byter själv ut det som är inlagt på sidan och uppdaterar till dina företagsuppgifter.
  (Webbas har dock en jättefin guide till hur du gör detta, som jag skickar med länk till)

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att höra av dig till mig.

Investering 1995,- (Endast denna webbplats pga beta produkt)

Nyfiken på Webbas? 

Klicka på loggan här bredvid så kan du läsa mer om dem. Jag rekomenderar Webbas starkt till dem som vill uppdatera och fixa själv. Så användarvänligt och relativt enkelt, även för den okunnige. 

Webbas

*affilitatelänk

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.